неділю, 7 лютого 2016 р.

Всеукраїнська акція «Хвиля безпечного Інтернету – 2016»

Всеукраїнська акція «Хвиля безпечного Інтернету – 2016»


«Про Інтернет» — проект, за допомогою якого мережа із заплутаної павутини перетворюється на вашого друга та помічника. Інтернет — це джерело інформації, знань і платформа для реалізації нових можливостей. Чи вмієте ви використовувати кожну з них?

Акція проходить в два етапи:
Перший етап – 9 лютого 2016 року 9.00 – 15.00 – проходження навчальної гри та отримання сертифікату.
Другий етап – 10 лютого 2016 року до 12.00 – інтернет-голосування.



Перший учень з кожної «хвилі» одного закладу, який найшвидше впорався із завданнями гри, має за допомогою учителя роздрукувати сертифікат на папері або зберегти його у PDF форматі.

Перший учень робить власне креативне фото-«селфі» з сертифікатом та розміщує його у події в соцмережі Facebook - http://bit.ly/WaveOfSafeInternet2016, як коментар до свого поста - повідомлення.

П’ять учасників Акції, чиє фото отримає найбільшу кількість «вподобань» протягом однієї доби до 12.00 10 лютого 2016 року, отримають заохочувальні призи

Оголошення результатів відбудеться 12 лютого 2016 року шляхом публікації результатів на веб-сторінці Інституту модернізації змісту освіти (http://www.imzo.gov.ua/) та Facebook – сторінці Відділу неформальної та інформальної освіти дітей ІМЗО МОН України (https://www.facebook.com/NonFormalChildEducation/).

Отож вперед до нових знань - http://www.prointernet.in.ua/


Допоміжні матеріали та умови можна переглянути в додатку

Немає коментарів:

Дописати коментар