пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Цікаві ігри для розвитку дітей


Ігри для розвитку дітей

Гра е-місто "Комета"



Сайт е-місто комета http://www.wildwebwoods.org/popup.php?lang=ua



Рада Європи розробила онлайн-гра "Через Джунглі Інтернету", щоб допомогти дітям засвоїти основні правила безпеки в Інтернет. Гра використовує знайомі казки, щоб направляти дітей через лабіринт можливі небезпеки на шляху до казкових електронної місто Komet, у той час як учив їх, щоб захистити особистість і особисті дані, безпечно брати участь у чатах, визнають сайти і онлайн-ігри, що містять шкідливий контент , розвивати критичний підхід до інформації, знайденої в Інтернеті, і захистити свої комп'ютери від спаму і вірусів. У грі також сприяє такі ключові поняття і цінності, що лежать роботу Ради Європи, як демократія, повага до інших і прав дітей. Гра, в основному, для дітей від 7 до 10, вже існує в більш ніж 20 мовами.

Universinet

- це ресурс, на якому ви можете знайти кращі дитячі навчальні ігри. На Universinet ігри для розвитку дітей розділені з предметів шкільної програми і кожна гра присвячена окремій темі шкільного предмета.
Ігри для розвитку дітей дуже корисні. Діти найкраще сприймають нові знання саме в ігровій формі, воліючи розвага книгам. Багато вчителів використовують навчальні ігри в якості додаткових навчальних матеріалів. Це допомагає сформувати інтерес навіть до найскладніших предметів, підстьобуючи цікавість


Сайт http://universinet.org/games


Tux Paint

— це вільна, програма малювання для дітей від 3 до 12 років (наприклад, у дитячому саду та початковій школі). Її відрізняє легкий в освоєнні інтерфейс та веселі звукові ефекти. Мальований персонаж (пінгвін Тукс) допоможе дітям в освоєнні програми.


Урядовий сайту юних громадян 

На сторінках Урядового сайту для юних громадян Ви маєте можливість ознайомитися з структурою та історією державної влади в Україні, роботою Кабінету Міністрів та органів виконавчої влади. Також Ви можете дізнатися як захищати свої права, бути активним членом суспільства.

Сайт уряду http://children.kmu.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар