вівторок, 9 лютого 2016 р.

Додаткові 2 ГБ від Google в честь Всесвітнього дня безпечного інтернету

9 січня відзначається Всесвітній день безпечного інтернету. До цієї події компанія Google приурочила роздачу додаткового місця в своєму хмарному сховище Google Drive.

Як отримати додаткові 2 ГБ від Google в честь Всесвітнього дня безпечного інтернету





Як ви напевно знаєте, кожен власник облікового запису Google за замовчуванням отримує по 15 ГБ дискового простору, які розподіляються між різними сервісами для зберігання особистих даних користувачів (листів, фотографій, документів і так далі). Якщо у вас це простір виявилося майже використаним, то ви оціните додаткові 2 гігабайти, які пропонуються в рамках цієї акції.


Для отримання подарунка необхідно виконати всього одне невелике умова - пройти перевірку безпеки свого облікового запису. Зробити це можна за цим посиланням. Перевірка займе у вас всього кілька хвилин. Вона полягає в уточненні номера телефону і резервного адреси електронної пошти, перегляді підключених пристроїв і авторизованих додатків.


Після закінчення перевірки Google видасть вам заохочувальні гігабайти, про що буде свідчити повідомлення внизу сторінки. За даними, додаткове місце виділяється назавжди, що надає додаткову цінність подарунку.



Зробити це можна за цим посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар