неділю, 1 березня 2015 р.

Як видалити "ІНТЕРНЕТ ЦЕНЗОР"

InternetCensor (Інтернет-Цензор) - безкоштовний інтернет-цензор для дітей, відфільтровує сайти, занесені до чорного списку. Спеціальна група експертів відбирає ці ресурси з усього російськомовного сектору мережі вручну. Існує також «білий» список, який постійно оновлюється і в найближчому майбутньому планується додати англомовні ресурси. Дитина не зможе внести зміни в налаштування або видалити програму з комп’ютера. Доступ до налаштувань програми здійснюється за допомогою пароля, заданого в процесі установки, а його нагадування приходить на e-mail, вказаний тоді ж.

Сайт програми: http://www.icensor.ru/

Дістався мені на роботі комп'ютер , та не простий , а з програмою «Інтернет Цензор ».


«Інтернет Цензор » - інтернет - фільтр, призначений для блокування потенційно небезпечних і / або непотрібних сайтів. Загалом, програма вельми проста у використанні та інсталяції , але мова піде не про те, як їй користуватися, а скоріше на оборот !

Цей нехороший « censor » не давав можливості виходу в інтернет, це мене ніяк не влаштовувало, просто видалити його теж не можна - вимагає введення пароля, якого я забув, а відновити на пошту не получалось, не бачить інтернету. Так що видаляти довелося вручну.

1. Завантажуємо комп'ютер в безпечному режимі.
2. Запускаємо редактор реєстру "regedit", шукаємо

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ InternetCensor\ Settings

3. змінюємо значення " Hash " на своє , наприклад , для пароля 123 md5 хеш дорівнюватиме 202cb962ac59075b964b07152d234b70

Перегружаємо систему і видаляємо програму з встановленим нами паролем 123.

От і все.

Немає коментарів:

Дописати коментар