понеділок, 16 лютого 2015 р.

Як закрити не закриваючий сайт в Google Chrome?

В даний час в мережі з'явилося безліч шахрайських сайтів, які в точності копіюють дизайн популярних ресурсів, таких як Яндекс, Вконтакте, і ін.
Основний принцип роботи таких сайтів: ви заходите на цей сайт і, як зазвичай намагаєтеся закрити цей сайт на хрестик або, наприклад, сполучення клавіш Ctrl + W або коліщатком клацнувши по даній вкладці, ви намагаєтеся закрити цю вкладку. Але вам вискакує повідомлення інформаційне, де написано, що ви намагаєтеся закрити цей сайт і такі дві кнопочки: «Покинути сайт»  «Залишитися на сайті». Звичайно ж, ми натискаємо на кнопочку «Покинути сайт» і script нас залишає на цьомуж сайті.
 Тобто, по суті, виходить таке замкнене коло.  І все починається по колу.


Будемо вчитися закривати такі сайти. Перший спосіб - це закрити браузер. Тобто ми, за допомогою Windows, за допомогою диспетчера задач закриваємо сам браузер.
Тобто в даному випадком йдемо вниз в панель управління, правою клавішею клацаємо «Запустити диспетчер задач», а тут у нас у вкладці «Додатки» запущені програми, вибираємо Google Chrome і «Зняти задачу».
Браузер у нас закривається, надалі тут теж є кілька шляхів: ви при відкритті можете не побачити цієї вкладки, яка була вже відкрита, а можете її побачити. Тобто, тут наше завдання до завантаження сайту встигнути натиснути на хрестик до того моменту, поки завантажиться сайт. Як тільки сайт завантажився, завантажилися і скрипти, які виконуються, і виходить так, що все починається по-новій.
У Google Chrome є чудова функція «Диспетчер завдань».
Знаходиться вона в управлінні Google Chrome, тобто праворуч зверху клацаємо на її 3 стрілки, 3 смужки, вибираємо тут «Інструменти» і вибираємо «Диспетчер завдань». Або що краще і дієвіше натиснути поєднання клавіш Shift + Esc. Відкривається у нас вікно де показана кожна вкладка, яка відкрита у браузері, показані розширення, які у нас відкриті, процеси і плагіни, які у нас запущені.
В принципі, все чудово, вибираємо ту вкладку, яку ми хочемо закрити, вибираємо «Завершити процес» і Google Chrome зупиняє сайт, зупиняє всі скрипти, які тут виконуються. Тепер ми спокійно можемо взяти і закрити цю вкладку. Рекомендація: не відвідуйте сумнівні сайти, поменше намагайтеся цікавитися дорослими сайтами тому, що в більшості випадків - це повідомлення попадається на них. І ставте самий останній антивирусник з новими базами оновлення. В принципі, все.

Немає коментарів:

Дописати коментар